marți, 22 martie 2016

Sala pt. inchiriat La Rousse Timisoara

La Rousse sala de nunti

Sala pt. inchiriat La Rousse Timisoara

LA ROUSSE localizat in Timisoara la adresa strada Closca la nr. cincizeci si trei, te cheama cu scopul de a rezerva spatiul restaurantului la cheful anului. Localul LA ROUSSE Timisoara detine trei locuri oferite spre inchiriat la nunti, in functie de marimea evenimentului, puteti inchiria locatia secundara care include in oferta finala: de la designul salii pana la prepararea mancarii in timpul chefului dar si servirea invitatilor. Deseori cine trece pe la noi ne solicita de sala de nunti Timisoara, primind informatia de la alti membri de familie care au participat ori au organizat evenimente ca nunti sau zile de nume la restaurant ce au fost multumiti, sau ne-au gasit pe de pe pagina retelei de socializare.

Aveti locuinta in proximitate cu Strada Erno Kallai? Atunci aveti un mare castig, de prin cauza ca restaurant pt. majorate La Rousse Timisoara se afla aproape de domiciliul dumneavoastra.

Daca ti-a trecut prin gand sa organizezi o nunta, puteti inchiria locatia de la restaurant LA ROUSSE , aici avem pretul pe meniu care este la valoarea de 185LEI/meniu, tariful difera in functie de obtiunile solicitate de catre voi, un meniu solicitat e "Traditional".

Amintindu-va faptul ca suntem in interiorul orasului Timisoara, acest aspect reprezinta un beneficiu pt. dumneavoastra in caz ca v-ati gandit sa pregatiti nunta in localul nostru si aveti invitati de prin alta parte sau chiarveniti din judete apropiate din cauza faptului ca nu de putine ori diferite localuri ce sant in afara orasului care is de multe ori greu de reperat, iarasi o parte dintre tovarasi sau musafiri s-ar putea sa urmareasca acest punct atunci cand cauta dupa sali nunti Timisoara.

Sala LA ROUSSE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu